Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با بیان اینکه از مجموع فاضلاب‌های شهری رشت تنها ۲۰ درصد وارد تصفیه خانه‌ها می‌شود گفت: شهرک صنعتی رشت مهم‌ترین عامل آلودگی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،کاظم لطفی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در رشت اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات بسیار مطلوبی در حوزه آب استان گیلان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با بیان اینکه حوزه آب استان با چالش‌های گسترده‌ای مواجه بود تصریح کرد: با مدیریت صحیح در حوزه آب استان گیلان تهدیدات به فرصت تبدیل شده است.

لطفی با تاکید بر اینکه پیشرفت اقدامات عمرانی و خدماتی در حوزه آب استان گیلان با قوت و سرعت در استان پیش می‌رود بیان کرد: زیرساخت‌های حفظ آب‌ریز حوزه جغرافیایی استان گیلان در حال انجام است.

وی استان گیلان را نقطه پرباران کشور عنوان کرد و با بیان اینکه میزان متوسط بارندگی استان گیلان فراتر از متوسط دنیا است خاطرنشان کرد: باید از این فرصت در راستای توسعه استان گیلان به‌طور ویژه استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با تاکید بر اینکه استان گیلان از لحاظ منابع آبی مطمئن یکی از استان‌های ثروتمند کشور محسوب می‌شود بیان کرد: این ثروت خدادادی روز به روز در استان پررنگ‌تر می‌شود.

لطفی استان گیلان را یکی از صادرکننده‌های مطرح کشور در حوزه آب‌ شرب بسته‌بندی معرفی کرد و گفت: بازار آب شرب بسته‌بندی بازاری مطمئن در استان محسوب شده و این امر یک فرصت بزرگ برای استان گیلان است.

وی با اشاره به 54 رودخانه استان گیلان و با بیان اینکه 6.5 میلیارد مترمکعب آب در رودخانه‌های مذکور جاری است خاطرنشان کرد: 2 میلیارد مترمکعب از میزان آب مذکور توسط سد‌سپیدرود ذخیره سازی شده و 2 میلیارد وارد تالاب‌انزلی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با تاکید بر اینکه 2.5 میلیارد از این آب توسط رودخانه‌ها به دریا منتقل می‌شود افزود: مدیریت این میزان آب و جلوگیری از انتقال آن به دریا یک اقدام موثر در توسعه و مدیریت آب استان گیلان محسوب می‌شود.

لطفی ظرفیت سد سپیدرود را 2 میلیارد مترمکعب دانست و با بیان اینکه آب این سد به‌منظور تامین آب شرب، آب کشاورزی و آب صنعتی مصرف می‌شود تاکید کرد: 170 هزار هکتار از اراضی پایین دست سد سپیدرود از آب این سد آبیاری می‌شوند.

وی با اشاره به سد آیت‌الله بهجت(ره) و با بیان اینکه آب این سد تنها به‌منظور تامین آب شرب مصرف می‌شود گفت: آب شرب 70 درصد جمعیت شهری استان گیلان از آب سد آیت الله بهجت (ره) تامین می‌شود و این آب بهترین و با کیفیت‌ترین آب‌شرب در سطح کشور است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با اشاره به 4 سد در حال ساخت در استان گیلان خاطرنشان کرد: سد پلرود در شرق، سد شفارود در غرب، سد لاسک در مرکز و سد دیورش در منطقه رودبار استان گیلان در حال عملیات احداث است.

لطفی با بیان اینکه در 4 سال آینده سد‌های مذکور به چرخه بهره‌برداری وارد می‌شوند تصریح کرد: 400 میلیون مترمکعب آب با بهره‌برداری از این 4 سد در استان گیلان مدیریت می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با بیان اینکه تا پایان سال 98 سدهای لاستیکی و سدهای بزرگ در حال ساخت استان گیلان به بهره‌برداری می‌رسند خاطرنشان کرد: به طور مجموع در برنامه‌ای بلند مدت با احداث 21 سد لاستیکی و بزرگ در استان گیلان مدیریت آب عملیاتی می‌شود.

لطفی با بیان اینکه طبق عملیات مذکور 3 میلیارد مترمکعب آب در استان به‌منظور تامین آب شرب، کشاورزی و صنعتی مدیریت می‌شود تاکید کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان در حال حاضر 17 طرح با اعتبار 2 هزار میلیارد تومان در دست اجرا دارد.

وی از با اشاره به اینکه بهره‌برداری از پروژه‌های آب حوزه شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان نیازمند 4 میلیارد تومان اعتبار است خاطرنشان کرد: مدیریت آب در استان گیلان با نظم و انضباط مطلوبی به پیش می‌رود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان اظهار داشت: شرکت آب منطقه‌ای گیلان بالاترین جذب اعتبارات تخصیص داده شده را در خصوص پروژه‌های در دست اجرا در استان داشته است.

لطفی شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان را یکی از دستگاه‌‌های موفق استان در جذب اعتبارات عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تمامی کارگاه‌های عمرانی شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان در حال فعالیت هستند.

وی از گسترش طرح‌های شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان در 6 ماه گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: مباحث زیست‌‌محیطی یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه ساخت سد در استان گیلان است.

وی با اشاره به ساماندهی آلودگی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود و با تاکید بر اینکه از مجموع فاضلاب شهری شهر رشت تنها 20 درصد به تصفیه خانه‌ها منتقل می‌شود گفت: 80 درصد فاضلاب‌های شهری استان گیلان وارد رودخانه‌ها می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گیلان با تاکید بر اینکه تنها با ساماندهی فاضلاب دو رودخانه گوهررود و زرجوب از آلودگی نجات پیدا می‌کنند بیان کرد: شهرک صنعتی رشت عمده‌ترین عامل آلوده‌کننده رودخانه‌های زرجوب و گوهر‌رود است.

وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در راستای ساخت تصفیه خانه شهرک صنعتی و ساماندهی فاضلاب در محدوده تالاب عینک آلودگی این دو رودخانه روز به روز در حال کاهش است گفت: نجات دو رودخانه گوهر‌رود و زرجوب نیازمند عزمی راسخ است.

انتهای پیام/

R7877/P41362/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان خرد، افزود: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی ادامه داد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده‌ نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

جادودان خرد بیان کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحد‌های صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای راهنمایی‌های لازم مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • رهاسازی آب سد سفیدرود از صبح ۱۶ اردیبهشت ماه
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد